De weg naar jouw woning

Opritten, paden en terrassen hebben een grote invloed op de uitstraling van je woning. Het is daarom belangrijk professioneel advies te vragen over materiaal, product en kleur. Dit alles moet mooi in verhouding staan tot de gevelsteen, ramen en deuren. Bij Hobéco tonen we je de mogelijkheden rekening houdend met je smaak en budget.

Sterk in opritten en terrassen

Door het grote aanbod in klinkers, kasseien, tegels andere soorten verharding is het mogelijk om verschillende combinaties toe te passen voor opritten en paden. De uitdaging is om alles tot één smaakvol geheel te brengen. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Met behulp van een gedetailleerde 3D-schets, kan je meteen zien hoe je bestrating er in werkelijkheid uit gaat zien. Zo wordt kiezen kinderspel!

Genieten op je terras

Terrassen leggen we aan in natuursteen, keramische tegels of hout naar smaak. Vaak vormt dit de laatste fase bij de plaatsing van een zwembad of poolhouse. We denken mee na over de geschikte grootte, duurzaamheid, veiligheid en onderhoudsvriendelijkheid. Want een terras, dat is gemaakt om op te genieten.

Afwerking tot in de kleinste details

Het is bij opritten en terrassen ook belangrijk te denken aan aflopen en voldoende waterdoorlaatbaarheid van de ondergrond, dit om ervoor te zorgen dat regenwater vlot weg kan lopen. Onze experts zorgen voor een correcte plaatsing

Verlichting rond je terras of bij je paden is een grote meerwaarde. Niet enkel schept het een aangename sfeer in de tuin, het is ook functioneel en begeleidt bezoekers op een subtiele manier doorheen je tuin.