Binnenschrijnwerk voor jouw poolhouse

Wens je jouw poolhouse of bijgebouw volledig af te werken in hout? Dan kunnen wij ook het binnenschrijnwerk voorzien. Denk hierbij aan maatkasten, opbergruimte, keukenmeubilair of zelfs een sauna. Leg ons je idee voor en wij werken een creatief voorstel uit!

Wat we doen van binnenschrijnwerk

Maatkasten

Opbergruimtes

Sauna’s

Keukens

Binnenschrijnwerk op maat

We werken het binnenschrijnwerk van je bijgebouw volledig af in de stijl van je gebouw. Denk daarbij niet enkel aan rustieke kasten, want hout kan ook modern en strak worden uitgevoerd. Wij denken met je mee en bieden zowel functionaliteit als een mooie vormgeving.

Duurzaam meubilair in hout

We werken enkel met de beste materialen voor binnenschrijnwerk, zodat je er jarenlang plezier van hebt. We creëren ruimtes waarin geleefd kan worden. Doordat we werken met een natuurproduct zijn al onze realisaties uniek en duurzaam.

Binnenschrijnwerk als finishing touch

Jouw bijgebouw of poolhouse is pas af wanneer ook het binnenschrijnwerk op punt staat. Wij zorgen dat alles perfect op elkaar is afgestemd, zodat het een mooi geheel vormt met de buitenkant. Zo kan jij meteen beginnen genieten. Inclusief elektriciteit aansluiting, verwarming, sanitaire nutsvoorzieningen,...