Is jouw zwembad aan renovatie toe?

Is jouw bestaande zwembad aan vernieuwing of modernisatie toe? Hobéco is de geschikte partner voor zwembadrenovatie. We bekijken samen met jou hoe we het verouderde zwembad moderner, energiezuiniger of beter beveiligd kunnen maken, zodat je mee bent met de laatste nieuwe mogelijkheden. Maak van je zwembad weer een paradijs!

Renovatie of herstelling van je zwembad bij Hobéco

De zwembaden van vandaag zijn heel erg veranderd ten opzichte van bijvoorbeeld 10 jaar geleden. Zonder al te veel breekwerken maken we jouw verouderd zwembad of zwemvijver weer volledig nieuw. Jouw zwembad hoeft geen zorg te zijn, maar een deugd! Onze gerenoveerde zwembaden bieden de zekerheid van zorgeloos zwemmen. We maken ze zodanig onderhoudsvriendelijk dat je enkel hoeft te genieten.

Voor en na

Renovatie van een zwembad binnenin een veranda

Vernieuwing van tuin in Koningshooikt

Vernieuwing van roldek in Hoeilaart

Vernieuwing van zwembad in Bevel

Vernieuwing van zwembad in Nijlen

Vernieuwing zwembad in Schriek

Plaatsbezoek bij zwembadrenovatie

Bij de start van een renovatieproject is het belangrijk dat we ter plaatse komen om de  grootte van het project te kunnen beoordelen aan de hand van het zwembad. Bij een lek moet er vaak van nul af aan gestart worden, terwijl een bult in de folie of kapotte afdekking eenvoudig vervangen kan worden. Soms draait een renovatie niet om een herstelling, maar enkel om het visueel mooier maken van je zwembad. We zoeken samen met jou naar de beste en mooiste oplossing

Onze service bij zwembadrenovaties

Door onze jarenlange ervaring kunnen we je een strakke planning garanderen voor de renovatie van je zwembad. Daarnaast zijn we steeds beschikbaar bij vragen of problemen. 

  • Werf 10 werkdagen
  • Maatwerk
  • Weinig hinder
  • Gedetailleerde afwerking