Reviews

We zijn fier op onze realisaties, maar we zijn pas echt tevreden wanneer onze klanten tevreden zijn! We bedanken hen voor deze mooie reviews. 

aanleg zwembad

Wij dachten er lang over na om een zwembad te leggen. Het gaat toch over een grote investering… Wat zijn we nu blij dat we het gedaan hebben! Héérlijk thuiskomen, elke dag vakantiegevoel in onze tuin. Wij zijn zeer tevreden over Hobéco. Ze zijn zeker niet de goedkoopste firma, maar ze zijn zeer zeker wél de beste firma. Alles verliep correct en volgens afspraak. Data werden strikt gerespecteerd. De werf was kort en helemaal zoals afgesproken. Het is een geweldig team dat je tuin eventjes overneemt. Iedereen werkt hard door en heeft veel vakkennis. Voor een probleem mag je ze elke dag contacteren en er komt heel snel iemand langs. Topteam! Wij maken graag reclame voor jullie.

Zwembad

Geachte, graag wil ik jullie topfirma bedanken voor het geleverde werk. Echt petje af voor jullie topteam!

Aanleg oprit en terras

Bij deze wil ik jullie team van medewerkers nogmaals laten weten dat we uitermate tevreden zijn van hun werk wat betreft de aanleg van onze oprit en terras. Wij appreciëren: 

  • het geduld bij de voorbereiding
  • de correcte en vlotte afhandeling van de werken
  • de 'drive' van iedereen om alles prima, en zo veel mogelijk naar onze wensen, in orde te krijgen
  • de aangename samenwerking
  • het prachtig resultaat

Ook het feit dat we zelfs tijdens de werken, meestal door jullie input, nog van idee veranderden - waardoor het resultaat nog mooier en handiger werd. Onze keuze voor Hobéco, blijkt de juiste beslissing geweest te zijn.

Zwembad

Beste mensen van ons zwembad: Vier weken geleden belde William mij op om te zeggen dat hij langskwam. Vijf dagen later gingen we van start en leerden we met wat voor een fantastische mensen Hobéco werkt. Maandagochtend iets na zes startte de eerste ploeg. Aangevuld met de maître himself sloegen ze een serieus gat in mijnen hof. En hoe! Op een wip en een nik was mijn tuin onherkenbaar gemaakt. Ik hoor het William nog zeggen: 'binnen een paar weken is dat hier een klein paradijs'. En gelijk heeft hij. Elke dag gaven de verschillende mensen het beste van zichzelf. Stoffel, je moet eens wat meer van u laten horen want buiten 'ja, da ga chique worden' heb je niet veel gezegd. Hoewel... jij laat je werk spreken en dat geldt voor iedereen: wat een harde werkers. We zagen elke dag enorme veranderingen. 

En dan kwam de aangenomen zoon Jens zijn ding doen en kreeg ons zwembad vorm. Beleefde kerel, die jongen, maar ook weer iemand waar je kunt op rekenen. En iedereen stond klaar om op onze vragen te beantwoorden en te helpen waar kon. En dan kwamen de mannen die hier van een zwembad een totaalbeleving hebben gemaakt: de mannen van het hout. Aangevuurd door Jelle, maar ook als hij er niet was werkten zijn mensen tot het werk af was, zonder te kijken naar tijd of moeite. En kwaliteit.... William: daar mag je trots op zijn: zowel op je mensen als op  je materialen! top! Jens (colaatje?), Stanny (al lang geen bleuke meer), Hugo (koffiekoekske?), maakten verdorie een poolhouse om u tegen te zeggen. En de wand op de zijkant van onze grond maakt het helemaal af. Enter Filip 2.0, de man van den 'ellentriek'. Daar moest ik wel efkes voor gaan zitten. Zo'n vakkennis maar voor zo een nitwit als ik soms moeilijk om allemaal te  volgen. Maar het werkt wel allemaal! Alle pompen en motoren, sensoren, stekkers en lampen... alles werkt. Ik denk dat met zo'n mensen als die van Hobéco, er rap een regering zou gevormd worden. En de kabinetten kunnen opgevuld worden met de mensen in de onderaanneming: Tom, Erik en de vloermannen van Dirk enco zullen dat met plezier doen. Last but not least: nooit gezien, maar even vriendelijk: Katrien. Gelukkig heb je die om de mails te beantwoorden hé William. Van mij krijgt het Hobéco team vijf sterren, want meer kan ik ze niet geven.

Zwembad

In mei beslisten we om met jullie samen te werken voor de creatie van ons 'zen plekje'. Enkele weken later zijn jullie gestart en amper 10 werkdagen later zaten wij in een volledig afgewerkt zwembad te zwemmen. Uit ervaring weet ik dat dit alleen maar kan waargemaakt worden door de juiste mensen op de juiste plaats. Van begin tot einde heb ik vol bewondering toegekeken hoe iedereen zijn eigen taak had en deze ook perfect uitvoerde alsof het voor hunzelf was. Bij deze wil ik jullie dan ook oprecht bedankt! TOPPERS, TOPTEAM HOBECO

poolhouse

Mannen,

Elke avond als ik thuiskom lijkt het wel een paradijs waar ik toe kom. Een klein droomlandje, een thuis waar zowel ik als mijn gezin kunnen van genieten. Dit paradijs werd gecreëerd door een fantastisch team, een team van werkers, een team van topkerels die ervoor zorgden dat ons geluk vandaag niet op kan. Wees trots op wat jullie hier hebben verwezenlijkt, wat het is wonderbaarlijk. Met heel veel respect hebben we naar jullie hard labeur mogen kijken, door wind en regen maar steeds met een glimlach. Bedankt voor jullie goedgezindheid, vrolijkheid en dankbaarheid. Mocht God een bedrijf hebben gehad als schepper dan moet het ontegensprekelijk Hobéco zijn geweest. William en zijn twaalf apostelen. Als kleine jongen had ik een droom, ik zou er elke dag keihard moeten voor werken, ik kon ook niet zeggen hoe deze droom er zou uitzien maar als ik vandaag kijk naar buiten weet ik het wel. Jullie verstonden de droom en maakten hem, daar zal ik altijd dankbaar voor zijn. Geniet van jullie feesten amigos en klop maar eens goed op jullie borst want dit is jullie werk. Chapeau

Totaalproject

Team Hobéco,

Waar moet ik beginnen om te zeggen welk staaltje knap werk jullie geleverd hebben. Afgelopen zomer zijn we bij jullie terecht gekomen en ik moet wel zeggen dat ik eerst een beetje sceptisch was toen ik de info kreeg. Niets was te veel en jullie zouden alles wel regelen: wat extra klinkers, een oversteek aan het poolhouse, een paar schutselkes, allemaal geen probleem. Mijn 1ste gedacht was: 'dat zal wel, allemaal geen probleem, eerst zien en dan geloven', tot we in januari telefoon kregen dat het zo ver was en jullie bij ons zouden beginnen... En of jullie het waar gemaakt hebben, niets was een probleem, alles mooi verlopen, altijd bereikbaar bij vragen en onze tuin werd in geen tijd omgevormd naar een waar paradijs.  William, Katrien, Jens, Filip, Jelle zijn maar enkele namen dewelke ik ken maar voor mij is team Hobéco vooral gekend als de helden van mijn tuin. Als er 1 ding dan toch positief is aan het Corona verhaal is het dat de staycation ons over de streep getrokken heeft om jullie te contacteren, waarschijnlijk de beste beslissing dewelke ik ooit gemaakt heb ( op trouwen met mijn echtgenote na natuurlijk, ik moet zien wat ik zeg want ze leest mee en anders mag ik sebiet niet meer in mijn zwembad wat zonde zou zijn)

Ik wil jullie gewoon van harte bedanken voor al het geleverde werk, de bereikbaarheid, de afspraken nakomen, kortweg voor alles wat jullie doen. Jullie zijn een fantastisch team hetgeen perfect op elkaar ingespeeld is en alles doet om een prachtig werk af te leveren en de klant gelukkig te maken. Nog een speciale vermelding waard is het uitzonderlijke zangtalent hetgeen in julle team zit, ik ben meermaals 's ochtends vertrokken terwijl ik gezang uit de tuin hoorde komen hetgeen mij ook een goed gevoel gaf om naar mijn werk te vertrekken. Er is namelijk niets leuker dan mensen te zien die hun job met volle goesting doen en dit werkt aanstekelijk. BEDANKT VOOR ALLES

Totaalproject

Bedankt voor jullie schitterende werk. Onze stoutste verwachtingen zijn overtroffen. We relativeerden de voorafgaande gesprekken, omdat we ervan uitgingen dat er veel verkooppraat bij was, maar hebben ervaren dat dit bij jullie zeker niet het geval is. Al wat beloofd werd hebben jullie gedaan en sneller dan verhoopt. Jullie team bestaat uit één voor één toppers. Stipt, gedreven, beleefd en klantvriendelijk met vakkennis. HOBECO, jullie zijn sterk bezig. Ook wat betreft de prijsindicatie, werd woord gehouden. Kortom, als we 6 sterren konden geven, zouden we dat ook gedaan hebben. Ik zal jullie sowiezo aanraden.

Totaalproject Bonheiden

Goedemorgen iedereen,

Ook deze ochtend heb ik zoals al veel ochtenden vol bewondering staan kijken naar wat jullie gerealiseerd hebben voor ons. Wat prijzen wij ons gelukkig met onze keuze voor jullie team. Je weet nooit vooraf of het ook vlot gaat verlopen zonder moeilijkheden en in een leuke sfeer. Jullie leuze "uw droom, onze passie" is gewoon pure waarheid, ongelooflijk dat dit nog bestaat, kwaliteit, stiptheid, toffe mensen om aan huis te hebben... Je proeft de passie en het werd een droom, dank jullie om een woord een woord te laten zijn! Dank jullie dat wij zonder zorgen dit mochten laten zetten, gewoon vertrouwend op jullie eerlijkheid, correctheid en vakmanschap.

Poolhouse

Proficiat met de afwerking van het poolhouse.

Het resultaat mag er zeker zijn. Dikke bravo aan gans het team, zelden zulke geëngageerde en professionele bende gezien. (gezien ikzelf in de bouw werk heb ik er toch al wat gezien de laatste 27 jaar) Bedankt voor de fijne samenwerking en misschien tot een volgend project.

Zwembad

Hobeco = HOnestly the BEst COmpany.

Dat is waar Hobéco in onze ogen voor staat. Met William aan het roer en een TOP team hebben jullie fantastisch werk geleverd. Niets was te veel, altijd paraat en steeds met de glimlach. Bij onze eerste gesprekken zei je regelmatig: 'Geen zorgen, wij regelen alles' en dat zonder onvoorziene extra kosten. Te mooi om waar te zijn? Helemaal niet. Je bent een man van je woord en elke afspraak kwamen jullie na. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik ons project met een gerust hart heb kunnen beleven. Zonder zorgen.. Ik zag dat het goed was. Een wel gemeende dank u aan het ganse team!

Schuifpoort, oprit en bijgebouw

Vooreerst wil ik jullie bedanken voor het uitstekende werk dat bij ons is uitgevoerd voor het plaatsen van de schuifpoort en oprit, alsook het bijgebouw. De medewerkers zijn heel erg gedreven en professioneel en leveren zeer goed werk. Van het begin tot het einde is alles goed verlopen door de goede opvolging. We zijn dan ook erg tevreden. 

Totaalproject Berlaar

We hebben nog geen moment spijt gehad dat we jullie ons project hebben toevertrouwd. In deze drie weken hebben jullie laten zien hoe professioneel jullie zijn en hoe goed jullie team samenwerkt. Bedankt om onze droom te verwezenlijken. Mvg een gelukkige klant Van Bavel - Coussée