Van de eerste tot de laatste steen

Hobéco is in 1996 gestart als klinkerlegger, maar wilde al snel de klanten wat meer bieden. Eerst volgden kleine bouwprojecten in hout, waarna zwembaden en zwemvijvers al snel aansluiting vonden. Zo zijn we geëvolueerd naar een zwembadbouwer die het volledige pakket kan aanbieden. Van enkel het plaatsen van een zwembad tot totaalprojecten inclusief bestrating, poolhouse en tuinaanleg.

Een betrouwbare partner voor jouw zwembad

Bij Hobéco is alles in eigen beheer, waardoor je zeker kan zijn van een vlot projectverloop. We bestellen alle materialen rechtstreeks bij onze leveranciers en regelen alles zonder dat er onderaannemers aan te pas komen. We volgen steeds de laatste nieuwe technieken en hechten veel belang aan bijscholing en innovatie.

What you see is what you get!

Een zwembad kiezen doe je niet elke dag. We vinden het daarom uiterst belangrijk dat je een weloverwogen keuze kan maken. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom - én tuin - waar we jou alle mogelijkheden in detail kunnen tonen en toelichten. Ook enkele van onze tevreden klanten tonen je graag hoe bepaalde afwerkingen tot hun recht zijn gekomen in hun tuin. 

Ontzorgen staat voorop

Hobéco is een familiebedrijf dat zorg draagt voor de klant. We denken mee, bieden prijs-kwaliteit de beste dingen aan en zorgen voor een doorgedreven na-service. We werken op een correcte en transparante manier, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Zo betaal je bij ons pas een voorschot wanneer de werken effectief van start gaan.

Maak kennis met de Hobéco familie

We werken zo nauw en graag samen, dat al onze medewerkers een beetje familie zijn geworden. We stellen ze even aan je voor.